Pages

Live your life, like theres no tomorrow!

Accept what you can't change. Change what you can't accept

About

Et år i USA 
Ja, som i nok kan regne ud skal jeg et år til USA, herinde kan i se praktiske oplysningen som hvad min familie består af hvor jeg kommer til at bo henne og hvilken skole jeg skal gå på. Samt min adressen hvis nogen af jer får lyst til at sende mig noget :)
Desværre kender jeg ingen af delene endnu :( Men så snart jeg får min familie modtager jeg også oplysninger om skole osv. og så kommer det hele herind. Nu har jeg bare en dødsyg ferie hvor jeg går og venter på et opkald fra Explorius der fortæller jeg har fået min familie!

Folk spørger mig hele tiden hvornår jeg rejser og alt det der... Ved det ikke endnu! haha ved at jeg tidligst kan rejse d. 27/7 og senest d. 11/9 i mellem der er der 14 afrejser :) Jeg kan ende på dem alle, det kommer alt sammen an på min familie, når jeg får den ved jeg hvornår jeg skal afsted. 

Jeg skal være afsted i 10 måneder kommer hjem engang i juni 2013.
Når jeg flyver afsted, lander jeg i New York City med nogle andre elver fra explorius, vi bor sammen på et hotel i NYC i 3 dage hvor vi sover jet laget væk, græder ud, og slapper lidt af får lige styr på os selv :) Så flyver vi hver i sær vidre til vores familie som vi bor hos resten af året. 

KONTAKT 
Stil endelig spørgsmål til mig :) Jeg svarer meget gerne, både til folk der selv skal afsted året efter eller til alle andre der er forvirrede eller nysgerrige :) 

Adresse: 617 Alta Vista, Drain OR, 97435
Mail: emma@corstorphine.dk
Hjemme tlf: 001 (541) 836-2116
Mobil: +45 31 78 74 74 (mit danske Nummer, det amerikanse kommer ind når jeg får det oprettet derovre :) 
Facebook: https://www.facebook.com/ecorstorphine
Skype: ems.14

No comments: