Pages

Live your life, like theres no tomorrow!

Accept what you can't change. Change what you can't accept

Tuesday, 28 August 2012

On my way to volleyball :)

Kender i det når man bare er så glad man kunne skrige?? Alt er bare godt og man har lyst til at gøre alt for man har overskuddet og man går og smiler :) man får lyst til at sætte musik på og skrue helt op og bare nyde det fuldt ud. Man ser ikke alt det dårlige og man har det bare sjovt :) det er ubeskriveligt men en følelse man burde have oftere !! Man ser sig omkring og tænker, fuck hvor har jeg det egentlig godt! Og hvor er jeg glad for min selvstændighed og alle de valg jeg tar, ALT man høre og oplever er lig med noget godt!

2 comments:

Henrik Bjerregaard Andersen said...

Hej Emma -hvor er det godt at se, du har det godt!!! -ja, jeg følger med i, hvad du skriver og fortæller på din blog. Det er super spændende at høre om din hverdag. Jeg tænkte...da jeg hørte hvor du skulle hen googlede jeg Drains -der skal være mange gamle smukke træhuse der, men der var kun billeder af et enkelt -er der flere eller? Håber dit ophold vil fortsætte med at være lige så spændende, knus Henrik

Emma Corstorphine said...

Hej Henrik :) Dejligt at høre det ikke er spildt arbejde! ja der er ca 2 haha :D kan godt prøve at tage nogle billeder og lægge dem ud :)